Skip to main content

Om os

Brdr. Nørulf A/S blev etableret af Ulf M. Nørulf og Rolf M. Nørulf i 2002 med 2 ansatte. I dag beskæftiger virksomheden 38 medarbejdere.

Med vores alsidige og erfarne medarbejdere kan vi levere ydelser indenfor anlægsentrepriser for offentlige og private kunder, både som hovedentreprenør og underentreprenører, herunder etablering og renovering af drikkevand, varme, kloakledninger mm.

Vi har med vores udstyr mulighed for udføre arbejdet som styret underboring, crackning og skydning med jordraket, så arbejdet udføres med mindre gener for omgivelserne.

Brdr. Nørulf A/S er autoriseret kloakmester og er derfor underlagt krav til kvalitetssikring, uddannelse af medarbejderne mm.

Vi udfører ligeledes vandløbsvedligeholdelse for kommunerne, vinterbekæmpelse for kommuner og private.

Som virksomhed vil vi være vores sociale ansvar bevist, derfor sørger vi at vores medarbejdere får deres kompetencer løbende opdateret, så vi bedst muligt kan løse opgaverne.

Vi hjælper også gerne borgere på kanten af arbejdsmarkedet, med at blive afklaret med hvad de kan bidrage med på arbejdsmarkedet, ved hjælp at virksomhedspraktik. Vi har i mange år haft en medarbejdere ansat i flexjob.

Vi sætter en ære i at være med til at uddanne næste generation af anlægsstruktører, vi har altid 3-5 lærlinge ansat. 

Som virksomhed vil vi stræbe efter at være den mest miljøbevidst muligt, hvorfor vi løbende udskifter vores maskinpark til de mest miljøbevidste maskiner.

Brdr. Nørulf A/S har det mål at vores kunder vil sige, at deres forventninger til en imødekommen, kompetent, kvalitets- og miljøbevidst samarbejdspartner er blevet opfyldt, når vi aflevere opgaven.

Kontakt kontoret: info@norulf.dk - Telefon: 74 45 99 88

Solceller = Grøn energi

Vi vil gøre en forskel for Danmark. Og grøn strøm er bare ét af mange skridt på vores rejse.

Derfor producerer vi al den strøm vi bruger vha. vores eget solcelle anlæg på 60 kW.

Kontakt os

Direktør

Ulf Mechlenborg Nørulf

Direktør

Rolf Mechlenborg Nørulf

Bogholderi

Lene Mechlenborg Nørulf

Teknisk afdeling

Lisa Christiansen

Back to top